Όροι Προσωπικών Στοιχείων

Το GOYA.GR δεσμεύεται να προστατεύει και να περιορίζεται μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.

Εγγραφή στο Νewsletter

Αν θέλετε να εγγραφείτε στο Νewsletter, συμπληρώνετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail address) και επιλέγετε “Εγγραφή”.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Νewsletter επιλέγεται τη δυνατότητα διαγραφής σας.

Πληροφορίες μέσω Cookies

Τα «Cookies» είναι μικρά αρχεία τα οποία τοποθετούνται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο διαδικτυακό μας τόπο και μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε ως χρήστη, όποτε επισκέπτεστε το διαδικτυακό τόπο μας και εφόσον χρησιμοποιείται τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή και το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης.

Χρήση προσωπικών δεδομένων και τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Για την πληρωμή με Πιστωτικές Κάρτες (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το 210.6776303) συνεργαζόμαστε με όλες τις τράπεζες.

Θα σας ζητηθεί να μας στείλετε με υπογεγραμμένο φαξ ή με e-mail : Τον αριθμό και τύπο της κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου (όπως αναγράφεται στην κάρτα), ημερομηνία λήξης και CVV ή CVC.

Σημειώνεται ότι το GOYA.GR χρησιμοποιεί τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την διεκπεραίωση της συγκεκριμένης παραγγελίας σας. Δεν διατηρούμε κανένα στοιχείο στο αρχείο μας μετά το πέρας της συναλλαγής.

2. Πληρωμή μέσω paypal:

Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό σας στην paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Η χρήση του paypal είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη και από τις πλέον εύχρηστες μεθόδους πληρωμής.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας (για παραγγελίες εντός Ελλάδας) στον λογαριασμό 00260238200200266143 της EUROBANK που συνεργαζόμαστε και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 211.0138829, ή με email στη διεύθυνση hello@goya.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Ταχυδρομείο – Ταχυμεταφορείς

Η παράδοση στους πελάτες μας εκτελείται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.

Το GOYA.GR προωθεί τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής στις εταιρείες ταχυμεταφορών, ώστε να είναι εφικτή η παράδοση της παραγγελίας σας.

Εκχώρηση

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν θα ενοικιάσουμε, πωλήσουμε ή προωθήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας.

Συναίνεση

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου GOYA.GR από μέρους σας και η υποβολή των προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.