αυτοέκδοση, print on demand, έκδοση βιβλίου, εκτύπωση βιβλίου, εκτυπώσεις βιβλίων, αυτοέκδοση βιβλίου, ebook, αυτοέκδοση κόστος, εκδοτικός οίκος αυτοέκδοση

Εκδώστε το βιβλίο σε 4 απλά βήματα

Εκδώστε το βιβλίο: Βήμα 1
Επιλέξτε το είδος της εκτύπωσης που προτιμάτε.
Αν πρόκειται για εκτύπωση μέχρι 500 αντίτυπα, τότε μπορείτε να επιλέξετε την ψηφιακή εκτύπωση.
Αν θέλετε περισσότερα από 500 αντίτυπα, τότε είναι υποχρεωτικό να επιλέξετε την offset εκτύπωση.
Στην συνέχεια, όποια κι αν είναι η επιλογή σας, συμπληρώστε τη φόρμα και ρωτήστε μας για το κόστος του βιβλίου σας στην ενότητα “ΦΟΡΜΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ”.
Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να δείτε και κάποιες ειδικές περιπτώσεις που έχουμε ήδη προκοστολογήσει ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ στην ενότητα ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ.
Φυσικά, μπορείτ πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 210.3827910/210.6776303 ή στο hello@goya.gr.
Εκδώστε το βιβλίο: Βήμα 2
Στείλτε μας το αρχείο του βιβλίου σας, σε doc ή pdf.
Έχετε υπ’ όψιν σας ότι στέλνοντας το βιβλίο σε αρχείο word (doc), μπορούμε να το επιμεληθούμε.
Αν το στείλετε σε αρχείο pdf, τότε δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι και απλά θα προχωρήσει η έκδοση χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο το δικό σας αρχείο. Αυτή η επιλογή δεν είναι η καλύτερη αν δεν έχετε τυπογραφικές ή γραφιστικές γνώσεις.
Στο τέλος αυτού του βήματος και αφού έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στην έκδοση του βιβλίου σας, σας ενημερώνουμε για το τελικό κόστος το βιβλίου σας και προκαταβάλετε το 50% της αξίας του, πριν περάσουμε στο Βήμα 3.
Εκδώστε το βιβλίο: Βήμα 3
Σε αυτό το βήμα, λύνουμε όλες τις απορίες σχετικά με την τελική μορφή του βιβλίου, βλέπουμε εξώφυλλα, δοκίμια, κάνουμε τις τελικές διορθώσεις, πάντα σε συνεργασία μαζί σας.
Όταν έχετε ολοκληρώσει και υπογράψει την τελική μορφή του βιβλίου και είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση, καταβάλετε το υπόλοιπο 50% του κόστους.
Εκδώστε το βιβλίο: Βήμα 4
Αυτό ήταν. Σε μερικές ημέρες το βιβλίο σας και το δωρεάν pdf e-book σας θα είναι έτοιμο. Μπορείτε να το παραλάβετε είτε από τα γραφεία μας είτε να σας το στείλουμε όπου εσείς θέλετε.
Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας “Πριν ή Μετά την έκδοση”, όποτε η συνεργασία μας θα ξεκινήσει νωρίτερα και θα συνεχισθεί και μετά την παραλαβή του βιβλίου σας.
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Συμπληρώστε τα γράμματα και τους αριθμούς όπως τους βλέπετε:
captcha