girl2-400 - Copy

Ερωτήσεις-Απαντήσεις.

Απαντάμε όλες τις απορίες αυτοέκδοσης

Πώς γίνεται η πληρωμή;

Με 3 τρόπους:

  • Με μετρητά στα γραφεία μας (Λέκκα 23-25, Αθήνα, Τηλ.: 210.6776303)
  • Με κατάθεση σε τράπεζα (στον λογαριασμό 00260238200200266143 της EUROBANK και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στη διεύθυνση hello@goya.gr)
  • Με Paypal, στον λογαριασμό: info@petrostsapilis.gr

Πόσο θα στοιχίσει τελικά το βιβλίο μου;

Το βιβλίο σας θα κοστίσει τόσο όσο ήταν το ποσό που συμφωνήσαμε μετά την επικοινωνία μας. Αν στη συνέχεια αλλάξετε τις προδιαγραφές ή προσθέσετε κι άλλες υπηρεσίες, τότε το ποσό θα ξανασυμφωνηθεί κατόπιν νέας επικοινωνίας μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε καμία εργασία και χρέωση, πριν ολοκληρώσουμε την κοστολόγηση και συμφωνήσουμε στις εργασίες που έχετε επιλέξει.

Εκδίδετε βιβλία όλων των ειδών;

Ναι. Απλά, για να φέρει το λογότυπο των εκδόσεων μας (Ανατολικός, Black Box, Goya Books) πρέπει να έχει εγκριθεί από εμάς.

Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να τυπωθεί το βιβλίο μου;

Εξαρτάται από τις επιλογές της αυτοέκδοσης. Στην πιο συνηθισμένες περιπτώσεις,  από την στιγμή που περάσουμε στο Βήμα 3, χρειαζόμαστε 10 ημέρες ή περισσότερες. Εξαρτάται από το μέγεθος, το είδος και τις πιθανές ιδιαιτερότητες εκτύπωσης και επεξεργασίας του βιβλίου σας.

Ποια είναι η μικρότερη ποσότητα που μπορώ να τυπώσω το βιβλίο μου;

Είναι προφανές ότι όσο μικρότερη είναι η ποσότητα, τόσο μεγαλύτερο το κόστος ανά αντίτυπο. Η μικρότερη ποσότητα είναι συνήθως τα 50 αντίτυπα, αλλά μπορούμε να τυπώσουμε και μικρότερες ποσότητες, ξεκινώντας από 10 έως 50 αντίτυπα, αν μόνο τόσα χρειάζεστε.

Αφού  τυπωθεί το βιβλίο, πότε θα το παραλάβω;

Εξαρτάται. Αν περάσετε να το πάρετε από τα γραφεία μας, εξαρτάται από εσάς. Αν σας το στείλουμε, εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης. Συνήθως, μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Κάτω από ποιες εκδόσεις θα τυπωθεί το βιβλίο μου;

Οι εκδόσεις μας κυκλοφορούν κάτω από 3 ονόματα: Ανατολικός, Black Box, Goya Books. Ανάλογα με το είδος του βιβλίου, και αφού το εγκρίνουμε, επιλέγουμε μαζί έναν από τους τίτλους.

Θα είναι το copyright στο δικό μου όνομα;

Φυσικά. Το όνομά σας θα εμφανισθεί στην αντίστοιχη σελίδα με αυτή τη μορφή: Copyright © 2016 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Αν τοποθετηθεί το βιβλίο μου στα βιβλιοπωλεία, ποια θα είναι τα ποσοστά μου και ποια θα είναι η λιανική τιμή του βιβλίου;

Όλα ορίζονται από εσάς. Εσείς ορίζεται την λιανική τιμή και η αμοιβή είναι πάντα ένα ποσοστό αυτής της τιμής. Εμείς σας ενημερώνουμε για τις συνήθεις τιμές της αγοράς στην οποία ανήκει το βιβλίο σας και εσείς αποφασίζετε ποια θα είναι η λιανική τιμή του. Το ποσοστό της αμοιβής σας θα συμφωνηθεί κατόπιν επικοινωνίας.

Εμείς θα το τοποθετήσουμε στο βιβλιοπωλείο μας, στο site των εκδόσεων Ανατολικός, και στη βάση δεδομένων biblionet, από όπου ενημερώνονται όλα τα βιβλιοωπλεία και οι αναγνώστες.

Πότε θα ξέρω τι πωλήσεις έχει κάνει το βιβλίο μου;

Δύο φορές τον χρόνο, σας ενημερώνουμε για την πορεία των πωλήσεων σας και σας καταβάλουμε το ποσό που αντιστοιχεί στις επιβεβαιωμένες πωλήσεις (και όχι τις απλές τοποθετήσεις στα βιβλιοπωλεία).

Θα είναι το βιβλίο μου στα κεντρικά βιβλιοπωλεία και στις αλυσίδες βιβλιοπωλείων;

Εμείς θα τα παρουσιάσουμε στους υπεύθυνους όλων των μεγάλων βιβλιοπωλείων καθώς και στους μεγάλους διανομείς. Εξαρτάται από αυτούς πόσα και ποια βιβλία θα επιλέξουν.

Μπορεί κάποιος να παραγγείλει το βιβλίο μου από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς του;

Φυσικά, εφόσον έχει ISBN. Ο βιβλιοπώλης μπορεί να παραγγείλει το βιβλίο είτε από εμάς (στο τηλέφωνο 210.3827910) είτε από οποιονδήποτε κεντρικό διανομέα, αναφέροντας τίτλο, συγγραφέα και εκδοτικό οίκο.

Πόσα δωρεάν βιβλία μπορώ να πάρω;

Το βιβλίο σάς ανήκει απόλυτα. Επομένως, μπορείτε να πάρετε όσα αντίτυπα θέλετε.

Τι θα γίνει με την ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου μου;

Αν το έχετε ζητήσει, το βιβλίο σας θα είναι ταυτόχρονα έτοιμο και  στην παραδοσιακή έκδοσή του και σαν e-book (σε μορφή pdf), χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο. Αν θέλετε το ψηφιακό βιβλίο σας και σε άλλες μορφές (e-pub, mobi, κ.λπ.), τότε υπάρχει μια επιβάρυνση που εξαρτάται από το είδος του βιβλίου και τις δυσκολίες μετατροπής του. Αυτή η επιβάρυνση θα συμφωνηθεί πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία.

Έχω ήδη έτοιμο το e-book σε μορφή pdf. Απλά θέλω να το τοποθετήσω στο ψηφιακό κατάστημα σας, το yantzi.gr. Τι πρέπει να κάνω και τι θα μου στοιχίσει;

Επισκεφθείτε το www.yantzi.gr. Στις αντίστοιχες σελίδες θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hello@goya.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Συμπληρώστε τα γράμματα και τους αριθμούς όπως τους βλέπετε:
captcha