αυτοέκδοση, print on demand, έκδοση βιβλίου, εκτύπωση βιβλίου, εκτυπώσεις βιβλίων, αυτοέκδοση βιβλίου, ebook, αυτοέκδοση κόστος, εκδοτικός οίκος αυτοέκδοση
Γιατί να επιλέξετε τις εκδόσεις Ανατολικός και το Goya.gr για την αυτοέκδοση του βιβλίου σας;

Οι εκδόσεις Ανατολικός εδώ και 20 χρόνια συνδυάζουν αρμονικά υψηλή ποιότητα αισθητικής και περιεχομένου, άρτια καλλιτεχνική εμφάνιση και αψεγάδιαστη διαδικασία παραγωγής όλων των βιβλίων μας. Η εκτύπωση του βιβλίου σας είναι για εμάς πολύ σημαντική υπόθεση.

Γιατί ένα βιβλίο δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το περιεχόμενο αλλά και την εμφάνισή του. Άλλωστε είτε σε φυσικό βιβλιοπωλείο είτε σε ψηφιακό, ο αναγνώστης το εξώφυλλο και τον τίτλο θα δει πρώτα και μετά θα διαβάσει το οπισθόφυλλο και στη συνέχεια, αν τον πείσουν όλα όσα έχει δει μέχρι τότε, μερικές σελίδες από το περιεχόμενό του.

Επομένως, η ομάδα των γραφιστών και δημιουργικών υπευθύνων που θα ασχοληθεί με το στήσιμο, την αισθητική και την παραγωγή του βιβλίου σας είναι πολύ σημαντική και απαιτείται να είναι επαγγελματίες, με γνώση του αντικειμένου και εραστές του βιβλίου.

Για να χαρακτηριστεί μια εκτύπωση βιβλίου ποιοτική και άρτια αισθητική, πρέπει να προσέξουμε πολλά σημεία στην διαδικασία παραγωγής του. Μια διαδικασία που ξεκινάει από την πρώτη επαφή σας μαζί μας και συνεχίζεται από τον σχεδιασμό του βιβλίου μέχρι την τελική εκτύπωσή του.

Μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία κατά την διάρκεια της εκτύπωσης του βιβλίου σας που πάντα προσέχουμε και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία είναι και τα ακόλουθα:

  • ενδιαφέρον, ελκυστικό και απόλυτα συμβατό με το περιεχόμενο του βιβλίου σου εξώφυλλο
  • καλαίσθητο στήσιμο για το εσωτερικό του βιβλίου
  • ισορροπία εικόνας και κειμένου (αν υπάρχει εικόνα)
  • κατάλληλη ποιότητα χαρτιού για αντοχή και ευκολία στην ανάγνωση
  • σωστή βιβλιοδεσία για αντοχή και ευκολία στην ανάγνωση
  • προσοχή στη σχεδίαση της ράχης του βιβλίου
  • πάντα πλαστικοποίηση του εξωφύλλου για πρακτικούς και αισθητικούς λόγους
  • μελέτη και προσεκτική επιλογή τίτλου καθώς και αξιοποίηση του στο εξώφυλλο (στήσιμο και συνδυασμός του με εικονογράφηση)

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για όποια συμπληρωματική πληροφορία για την αυτοέκδοση του βιβλίου σας (Print On Demand) χρειάζεστε, στο 210.3827910/210.6776303 ή στο hello@goya.gr

Ξεκινήστε τώρα την έκδοση του βιβλίου σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Συμπληρώστε τα γράμματα και τους αριθμούς όπως τους βλέπετε:
captcha